Har du spørgsmål til vores hold?

Med gode og velforberedte instruktører på alle hold, sikrer vi dig en god og stemningsfyldt træning med højt humør og et godt udbytte!
Har du spørgsmål til holdene, er du altid velkommen til at spørge vort personale eller henvende dig på bjerringbro@sportogfitness.dk

INFO!!
Man skal selv medbringe måtte til alle hold!!

Bodytoning:

Mandag fra 8.30-9.15

Instruktør: Lene Røjen

En effektiv stram-op-time til dig, der gerne vil have tonet kroppen og blive stærkere.

Bodytoning giver dig træning for hele kroppen. Med egen kropsvægt eller lette redskaber som elastikker, håndvægte og træningsbolde gennemarbejder vi kroppens større og mindre muskelgrupper. Træningen foregår til musik i et passende tempo, og indeholder puls til opvarmning. Vi opstrammer alle ¨problem-stederne¨ – en time hvor alle kan være med, unge som ældre, nye som øvede!

 

Cross-Dance

Mandag fra 18-19

Instruktør: Anita Rosenquist

Obs: Medbring sko, der ikke har for meget greb, så du kan tviste på forfoden.

CrossDance er et nyt og simpelt træningskoncept – og det er for alle! Sveden vil dryppe samtidig med masser af smil, og du får energi og overskud direkte ind på kontoen.

CrossDance er en danse/fitnesstime med moduler på kryds og tværs, og vi kommer både omkring Dance, Bodytoning, Cardio og Balance. Det vil sige, at hele kroppen bliver trænet på de 60 min en CrossDance time varer – helt uden redskaber. Koreografierne på en CrossDance time er forholdsvis simple, så alle kan være med. Vi danser til fed musik, som du også kender.
I Dance-modulet kommer du igennem nogle korte koreograferede serier, som ligger vægt på intensitet. Bodytoning er en optimal kombination af styrke- og udholdenhedstræning samt opstrammende øvelser, der træner hele kroppen – og der er fokus på mave, baller og lår. I Cardio-modulet koncentrerer vi os om konditionstræning, som er så godt for os!

 

Yoga

Tirsdag fra 18 – 19 og 19 – 20

Torsdag fra 8.30 – 9.30 og fra 19.30 – 20.30

Instruktør: Camilla Røjen
Regitze Christensen
Lene Røjen
Mette Lager

Obs: Medbring gerne måtte og et tæppe til afspænding

På dette yogahold arbejder vi med kroppens bevægelighed, styrke, stabilitet og smidighed. De stramme muskler styrkes, udspændes og blødgøres gennem fysiske stillinger kombineret med åndedrætsøvelser. 

Yoga stimulerer kredsløbet, smidiggør leddene og udfordrer både den indre og ydre balance. Vi laver øvelserne stående, liggende og siddende og afslutter med afspænding.

På dette hold får din krop og dit sind et pusterum og en mulighed for nye gode vaner. Yoga er for dig som ønsker udholdenhed, styrke og bevægelighed og samtidig ønsker at vende dit fokus indad, opnå en øget kropsbevidsthed og reducere stress.

Der vil blive arbejdet ud fra deltagernes forudsætninger, så alle kan være med.

På dette holde vil du møde flere instruktører – Regitze, Camilla, Lene og Mette underviser på skift gennem sæsonen.

 

Indoor Cycling

Mandag fra 5.15-6

Tirsdag fra 6.15-7 og fra 18-18

Onsdag fra 5.15-6 og 9.30-10.30

Torsdag fra 6.15-7 og fra 18-19

Fredag fra 5.15-6

Instruktør: Jimmi Nielsen

Hans Ole Justesen

Jeanette Mortensen

Ole Young

En konditionskrævende time, hvor tempo og spurter på cyklen kan forekomme.

Det samme kan lange og seje stående intervaller og siddende jogge tempo, men det er effektiv fedtforbrænding, det er sjovt og der er masser af god musik og masser af energi! På formiddagsholdende tager vi det lidt mere med ro, og her er der plads til alle niveauer. Er du begynder, er det en god idé at starte her.

 

Effekt

Tirsdag fra 8.30-9.15

Instruktør: Lene Røjen

Vi træner kroppens kerne, ryg og mave gennem en lang række statiske og dynamiske øvelser.

Øvelserne foregår både stående og liggende, og mange af dem kan inkludere den lille bold eller håndvægte. Holdet prioriterer teknik og korrekt udførelse af øvelserne frem for antallet af repetitioner, hvilket gør træningen ekstrem effektiv. Alle er velkomne, så kom og sved med os!!

 

X-Fit

Torsdag fra 17-18

Lørdag fra 8-9

Instruktør: Michael Lillelund

X-Fit er også kendt som CrossFit – forskellen er, at X-Fit ikke er konkurrencebaseret.

X-Fit er en meget effektiv træningsform, som kombinerer styrke, kondition og mobilitetstræning, og er kendt for træningens høje intensitet. Træningen er forskellig fra gang til gang, og varierer meget både i varighed, bevægelser, gentagelser og vægt. Den store variation gør, at man får trænet hele kroppen igennem. Den store variation i X-Fit er ligeledes en stor motivationsfaktor, da man altid bliver udfordret på en ny og sjov måde.
Der lægges vægt på korrekt udførelse samt kvaliteten af træningen, og øvelserne udføres med egen kropsvægt og forskellige redskaber.

Holdet er for alle, da øvelser, vægt og intensitet kan tilpasses dit niveau. Men du må forvente instruktøren presser dig til dit yderste.

Body-Mix

Tirsdag fra 18-19

Instruktør: Carina Henriksen

En effektiv ‘allround-time’ til dig, der gerne vil have tonet kroppen og blive stærkere.

På BodyMix-holdet har vi fokus på at komme omkring alle de store muskelgrupper, som ben, baller, mave, ryg og arme. Vi træner både med egen kropsvægt eller ved brug af redskaber som elastikker, træningsbolde, håndvægte eller vægtstænger. Vi bruger også stepbænken indimellem, og træningen er varieret fra gang til gang.
Træningen foregår til musik i et passende tempo og indeholder puls i opvarmningen. Alle kan deltage – unge som ældre, nye som øvede.

Strong Zumba

Onsdag fra 18-19

Instruktør: Daivia Pedersen

Strong Zumba er HIIT eller Høj Intensitet Interval træning, som er en form for træning, der indebærer, at du giver dig 100% fra start til slut under hurtige, intense øvelser efterfulgt af korte pauser. Dybest set er det cardio, der får din puls i top. Alle øvelserne bliver lavet til musikkens rytmer og med egen kropsvægt. Tiden går lyn hurtig, når man hører god musik, og har det sjovt.

 

Senior Zumba

Torsdag fra 9.45-10.30

Instruktør: Daivia Pedersen

OBS: Medbring sko der ikke har for meget “grib”, så du kan twiste på forfoden.

Zumba® er latinamerikansk dans omsat til sjov og effektiv træning, der giver lige så meget livsglæde som kondition.

Zumba er danse-fitness-, hvor du bevæger dig til forskellige latinamerikanske rytmer som salsa, reggaeton og samba. Vi har altid en fest med god musik og en energifuld atmosfære. Tempoet vil ikke være så højt som til normal Zumba, men du kan stadig være sikker på at få sved på panden smat et smil på læben.
Det er en effektiv træningsform, da du ikke tænker på selve træningsdelen, men blot på at have det sjovt og bevæge dig til de lækre rytmer. Alle kan deltage i senior Zumba både mænd og kvinder og unge som gamle. Musikken vil få dig i rigtig godt humør – og du forbrænder masser af kalorier under timen.

 

BodyToning

Bodytoning er en time, hvor vi får strammet op og tonet kroppen!

Torsdag fra 17-18

Instruktør: Line Rask

Vi fokuserer både på de større og mindre muskelgrupper i kroppen og kommer godt rundt om hele kroppen her gang. Vi bruger primært egen kropsvægt, men hvis man ønsker det, kan man selv medbringe et par vandflasker, et par håndvægte eller en elastik til øvelserne.

Træningen foregår i et tempo, hvor alle kan være med, unge som ældre og nye som øvede.

Øvelserne kan varieres i sværhedsgrad, så du også selv kan være med til at styre, hvor hårdt det skal være og hvor højt pulsen skal o.

Kom og vær med til en træning, hvor hele kroppen bliver arbejdet igennem!

 

Zumba

Torsdag fra 19-20

Instruktør: Daivia Pedersen
Obs: Medbring sko der ikke har for meget “grib”, så du kan twiste på forfoden.

Zumba® er latinamerikansk dans omsat til sjov og effektiv træning, der giver lige så meget livsglæde som kondition.

Zumba er danse-fitness-, hvor du bevæger dig til forskellige latinamerikanske rytmer som salsa, reggaeton og samba. Vi har altid en fest med god musik og en energifuld atmosfære, derudover er tempoet højt, og du kan være sikker på at få sved på panden samt et smil på læben.
Det er en effektiv træningsform, da du ikke tænker på selve træningsdelen, men blot på at have det sjovt og bevæge dig til de lækre rytmer. Alle kan deltage i Zumba Fitness både mænd og kvinder og unge som gamle. Trinnene er varierede men simple, så alle kan være med.
Musikken vil få dig i rigtig godt humør – og du forbrænder masser af kalorier under timen.