Medlemskaber

Du kan melde dig ind i Sport og Fitness Bjerringbro alle hverdage i de bemandede åbningstider. Du kan vælge mellem flere medlemskaber hos os, med adgang til ubegrænset træning og alt inkluderet i prisen. Medbring gerne dit sygesikringsbevis og dit dankort, når du skal oprettes som nyt medlem.

DIBS gebyr

Der er pålagt et DIBS gebyr på 4,86 kr. på alle medlemskaber i Sport og Fitness kæden.

Opsigelse

Kontante medlemskaber kan ikke afbrydes i den aftalte periode. Bindingsperioden for et PBS eller DIBS-medlemskab ved udmeldelse er altid indeværende måned plus én måned. Udmeldelse mht. et PBS eller DIBS-medlemskab kan IKKE ske mundtligt, men foretages på et af følgende tre måder:

1. Udmeldelse online via www.sportogfitness.dk. Vælg “Medlemskab” i menulinjen og vælg derefter “Opsig medlemskab”. Login med dine medlems oplysninger, for at opsige dit medlemskab – se §1b under “medlemsvilkår” i menuen. 

2. Udmeldelse via mail til bjerringbro@sportogfitness.dk.  Husk, at skriv dit navn og medlemsnummer. Vi bekræfter din udmeldelse med en returmail – den skal du gemme, såfremt der er sket en misforståelse. Modtager du ikke en bekræftelse mht. din mail – så har vi ikke modtaget din mail. Autosvar er ikke en bekræftelse.

3. Udmeldelse kan i også ske via personligt fremmøde i receptionen. Du modtager en kvittering – den skal du gemme, såfremt der er sket en misforståelse.

Berosættelse

Et DIBS medlemskab kan sættes på pause i minimum 1 uge og op til 1 år (beregnet ud fra medlemmets indmeldelsesdato). Berostilling kan kun ske fremadrettet og virker ikke med tilbagevirkende kraft. Du kan ikke berosætte dit medlemskab i bindingsperioden – dvs. mens du venter på at dit medlemskab afsluttes. Hvis du sætter dit medlemskab på pause efter d. 15. i en måned, vil du få godskrevet det beløb, der er betalt efter pausens begyndelse, når pausen stopper. Kontante medlemskaber kan ikke berosættes. Berostilling kan ikke aftales mundtligt, men foretages på én ud af to følgende måder:

1) Berosætning kan ske på hjemmesiden www.sportogfitness.dk i øverste højre hjørne under ”Medlemskab” og vælg “Pause af medlemskab”. Her kan du logge dig ind med dit medlemsnummer og kode. Under punktet ”medlemskab” har du mulighed for selv at tildele dit medlemskab bero-perioder. Der kan maks. laves en 12 ugers berostilling årligt via hjemmesiden. ønskes en længere periode, bedes du kontakte centeret i de bemandede åbningstider. 

2. Berosætning skal ske via e-mail til den respektive Sport og Fitness afdeling. Husk, at skriv dit navn og medlemsnummer, samt en opstartsdato og slutdato for ferieperioden. Vi bekræfter din berosætning med en returmail – den skal du gemme, såfremt der er sket en misforståelse. Modtager du ikke en bekræftelse, så har vi ikke modtaget din mail. Autosvar er ikke en bekræftelse. 

3. Berosætning kan i enkelte centre også ske via personligt fremmøde i receptionen. Du modtager en kvittering – den skal du gemme, såfremt der er sket en misforståelse.

Unge/børn under 14 år?

Såfremt du er under 14 år, skal du træne i følge af en voksen, af sikkerhedsmæssige årsager. Er du over 14 år vurderer vi at du kan træne på egen hånd – dog kræver vi en underskrift fra dine forældre, som accept af, at du tegner et medlemskab hos os.

Rabatordninger

Sport og Fitness Bjerringbro tilbyder økonomiske fordele til alle virksomheder alt efter hvor mange aktive medlemmer, der kommer fra den enkelte virksomhed.

Der gives følgende rabatter der også inkluderer familie herunder ægtefælle/samlever og børn til medarbejder:
5-10 medarbejdere: 10% rabat på de vejledende udsalgspriser på henholdsvis 6 og 12 mdr. PBS eller kontante aftaler.
11-100 medarbejdere: 15% rabat på de vejledende udsalgspriser på henholdsvis 6 og 12 mdr. PBS eller kontante aftaler.
100+ medarbejdere: 20% rabat på de vejledende udsalgspriser på henholdsvis 6 og 12 mdr. PBS eller kontante aftaler.

Priser

Køb dit medlemskab online her
Medlemskab PBS m/ svømmehal PBS u/ svømmehal Kontant Mulighed for berosættelse Opsigelsesvarsel Bindingsperiode
Alm. medlemskab 349,- 289,- Ja kr. 99 pr. gang Løbende mdr. + 1 mdr Ingen
6 måneders medlemskab 1750,- 4 uger 6 måneder
1 års medlemskab 3300,- 8 uger 12 måneder
 1 dag  75,-
10-turs klippekort 395,-
         
         
Studerende, pensionist, ældresagen 289,- 249,- Ja, Kr. 99,- pr. gang Løbende mdr.+ 1 mdr.
6 måneders medlemsskab m/svømmehal 1600,- 4 uger 6 måneder 
6 måneders medlemskab 219,- 1300,- 4 uger 6 måneder